• Kontakt
  • Om/About Hanafubuki.dk
  • Kontakt
  • Om/About Hanafubuki.dk
Hanafubuki.dk

Japansk kunsthåndværk og kultur

  • Kunsthåndværk
    • Broderikunst
    • Keramisk kunst
    • Lakkunst
    • Metalsmedekunst
    • Papirkunst
    • Tekstilkunst
    • Trækunst
    • Glaskunst
  • Maleri
  • Samfund
    • Overtro
    • Religion
      • Buddhisme
      • Shintoisme
    • Historie
    • Samfundsgrupper
  • Hjem og fritid
    • Have
    • Hus
    • Legetøj og spil
    • Mad og drikke
    • Sport
    • Takt og tone
    • Tøj og mode
      • Dametøj
      • Tilbehør
      • Herretøj
    • Årets gang
  • Teater og film
  • Rejseblog
    • Chubu-regionen
    • Chugoku-regionen
    • Kansai-regionen
    • Kanto-regionen
    • Kyushu-regionen
    • Shikoku-regionen
  • Kort over Japan
  • Links om Japan
  • Kunsthåndværk
    • Broderikunst
    • Keramisk kunst
    • Lakkunst
    • Metalsmedekunst
    • Papirkunst
    • Tekstilkunst
    • Trækunst
    • Glaskunst
  • Maleri
  • Samfund
    • Overtro
    • Religion
      • Buddhisme
      • Shintoisme
    • Historie
    • Samfundsgrupper
  • Hjem og fritid
    • Have
    • Hus
    • Legetøj og spil
    • Mad og drikke
    • Sport
    • Takt og tone
    • Tøj og mode
      • Dametøj
      • Tilbehør
      • Herretøj
    • Årets gang
  • Teater og film
  • Rejseblog
    • Chubu-regionen
    • Chugoku-regionen
    • Kansai-regionen
    • Kanto-regionen
    • Kyushu-regionen
    • Shikoku-regionen
  • Kort over Japan
  • Links om Japan

Fisk- og skaldyrsprodukter

Hjem » Hjem og fritid » Mad og drikke » Fisk- og skaldyrsprodukter

Print this page
Print
Email to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
14. marts 20171. januar 2022

Chikuwa – grillet fiskepasta

Niboshi – små tørrede sardiner

Chirimen – tørrede babysardiner og lign.

Satsuma age – stegt fiskepasta (fiskekage)

Himono – tørfisk

Katsuobushi – tørrede bonito-flager

Kamaboko – dampet fiskepasta

Hanpen – kogt fiskepasta


Links til videre læsning

Udenlandske sider

  • Umami og fisk og grøntsprodukter fra havet - artikel fra Umami Information Center

Hanafubuki.dk

© 2014-22 Hanafubuki.dk Japansk kunsthåndværk og kultur. Alle rettigheder forbeholdes