Kontakt
Om/About Hanafubuki.dk
Search for:
Search for:
Kontakt
Om/About Hanafubuki.dk
Hanafubuki.dk
Japansk kunsthåndværk og kultur
Kunsthåndværk
Broderikunst
Keramisk kunst
Lakkunst
Metalsmedekunst
Papirkunst
Tekstilkunst
Trækunst
Glaskunst
Maleri
Samfund
Overtro
Religion
Buddhisme
Shintoisme
Historie
Samfundsgrupper
Hjem og fritid
Have
Hus
Legetøj og spil
Mad og drikke
Sport
Takt og tone
Tøj og mode
Dametøj
Tilbehør
Herretøj
Årets gang
Teater og film
Rejseblog
Chubu-regionen
Chugoku-regionen
Kansai-regionen
Kanto-regionen
Kyushu-regionen
Shikoku-regionen
Kort over Japan
Links om Japan
Menu
Kunsthåndværk
Broderikunst
Keramisk kunst
Lakkunst
Metalsmedekunst
Papirkunst
Tekstilkunst
Trækunst
Glaskunst
Maleri
Samfund
Overtro
Religion
Buddhisme
Shintoisme
Historie
Samfundsgrupper
Hjem og fritid
Have
Hus
Legetøj og spil
Mad og drikke
Sport
Takt og tone
Tøj og mode
Dametøj
Tilbehør
Herretøj
Årets gang
Teater og film
Rejseblog
Chubu-regionen
Chugoku-regionen
Kansai-regionen
Kanto-regionen
Kyushu-regionen
Shikoku-regionen
Kort over Japan
Links om Japan
Grøntsager
Hjem
»
Hjem og fritid
»
Mad og drikke
»
Grøntsager
Print
email
Twitter
Linkedin
Pinterest
Facebook
14. marts 2017
29. december 2021
Daikon – kinaradise
Kabu – japansk majroe
Renkon – lotusrod
Gobō – roden fra glat burre
Komatsuna – sennepsspinat
Satoimo – rodfrugten taro
Hakusai – kinakål
Mizuna – grøntsag i kålfamilien
Shungiku – kronokseøje
Kabocha – japansk græskar
Negi – forårsløg
Yamanoimo – japansk yams
Links til videre læsning
Udenlandske sider
Japanese vegetables
intro fra Japan Guide
Japanese vegetables
intro fra Savory Japan