shin_kobe_svævebane

Shin-Kobe svævebane

9. august 2023

Shin-Kobe svævebane er en af flere svævebaner der giver mulighed for at komme op og se udsigten udover Kobe fra Rokko-bjergkæden. På vej op til endestationen på toppen af bjerget passerer man både Nunobiki vandfaldene og Nunobiki Herb Garden.

Nunobiki vandfald

Et vandfald i fire dele hvoraf det højeste er 43 m langt.

Kort

Nunobiki Herb Garden

Kort

En flot botanisk have med hundredvis af urter og blomster anlagt i terrasser der snor sig op af bjerget. Man kan enten tage svævebanen til endestationen eller hoppe af på midterstationen og gå op. Ved midterstationen er der flere væksthuse hvor der dyrkes subtropiske planter. Her er der også et udsigtspunkt med fantastisk udsigt udover Kobe.

Ved endestationen er der endnu et udsigtspunkt med fin udsigt, cafe og butik der sælger forskellige produkter med krydderurter og blomster. Her er der også en rosenhave mm..

Svævebanen er ikke den eneste mulighed for at komme op til toppen af Rokko-bjergkæden. Der er flere vandrestier i området og alle starter det samme sted tæt på Shin-Kobe station. Se nedenfor.Mere info om vandfald, herb garden mm.: Officiel hjemmeside

Vandrestier mm.Japan Guide’ intro

Transport

Adgang til det nederste stop på svævebanen er 5 minutters gågang fra Shin-Kobe Station.

Adresse: 1 Chome-4-3 Kitanochō, Chūō-ku, Kōbe-shi, Hyōgo-ken 650-0002

Kort