• Kontakt
  • Om/About Hanafubuki.dk
  • Kontakt
  • Om/About Hanafubuki.dk
Hanafubuki.dk

Japansk kunsthåndværk og kultur

  • Kunsthåndværk
    • Broderikunst
    • Glaskunst
    • Keramisk kunst
      • Alfabetisk liste over keramiktyper i Japan
      • Keramiktyper i de forskellige regioner i Japan
        • Keramik fra Chūbu-regionen
        • Keramik fra Chūgoku-regionen
        • Keramik fra Kansai-regionen
        • Keramik fra Kantō-regionen
        • Keramik fra Kyūshū-regionen
        • Keramik fra Shikoku-regionen
      • Litteratur om japansk keramik
      • De seks store keramikskoler i Japan
      • Keramikshopping
      • Sightseeing
    • Lakkunst
    • Metalsmedekunst
    • Papirkunst
    • Tekstilkunst
    • Trækunst
  • Maleri
  • Samfund
    • Overtro
    • Religion
      • Buddhisme
      • Shintoisme
    • Historie
    • Samfundsgrupper
    • Shopping
    • Sundhed
  • Hjem og fritid
    • Have
    • Hus
      • Indretning
      • Arkitektur m.m.
    • Legetøj og spil
    • Sport
    • Takt og tone
    • Tøj og mode
      • Dametøj
      • Tilbehør
      • Herretøj
    • Årets gang
  • Teater, film, dans og musik
  • Mad og drikke
    • Washoku – introduktion til det japanske køkken
    • Alkoholiske drikke
    • Fisk- og skaldyrsprodukter
    • Frugt og nødder
    • Færdigmad
    • Grøntsager
    • Grøntsager fra havet
    • Grøntsagsprodukter
    • Krydderier, saucer og øvrige smagsgivere
    • Krydderurter og vilde grøntsager
    • Nudler
    • Mel og stivelse
    • Ris
    • Snacks, brød og søde sager
    • Sojabønner og øvrige bønner
    • Svampe
    • Syltede ting (tsukemono)
    • Te
  • Rejseblog
    • Chubu-regionen (Kanazawa, Takayama, Matsumoto, Nagoya mm.)
    • Chugoku-regionen (Hiroshima, Okayama mm.)
    • Kansai-regionen (Kyoto, Nara, Himeji mm.)
    • Kanto-regionen (Tokyo, Kamakura)
    • Kyushu-regionen
    • Shikoku-regionen
  • Kort over Japan
  • Links om Japan
    • Sightseeing i Japan
    • Transport i Japan
    • Japansk kunsthåndværk og kultur
    • Diverse
  • Kunsthåndværk
    • Broderikunst
    • Glaskunst
    • Keramisk kunst
      • Alfabetisk liste over keramiktyper i Japan
      • Keramiktyper i de forskellige regioner i Japan
        • Keramik fra Chūbu-regionen
        • Keramik fra Chūgoku-regionen
        • Keramik fra Kansai-regionen
        • Keramik fra Kantō-regionen
        • Keramik fra Kyūshū-regionen
        • Keramik fra Shikoku-regionen
      • Litteratur om japansk keramik
      • De seks store keramikskoler i Japan
      • Keramikshopping
      • Sightseeing
    • Lakkunst
    • Metalsmedekunst
    • Papirkunst
    • Tekstilkunst
    • Trækunst
  • Maleri
  • Samfund
    • Overtro
    • Religion
      • Buddhisme
      • Shintoisme
    • Historie
    • Samfundsgrupper
    • Shopping
    • Sundhed
  • Hjem og fritid
    • Have
    • Hus
      • Indretning
      • Arkitektur m.m.
    • Legetøj og spil
    • Sport
    • Takt og tone
    • Tøj og mode
      • Dametøj
      • Tilbehør
      • Herretøj
    • Årets gang
  • Teater, film, dans og musik
  • Mad og drikke
    • Washoku – introduktion til det japanske køkken
    • Alkoholiske drikke
    • Fisk- og skaldyrsprodukter
    • Frugt og nødder
    • Færdigmad
    • Grøntsager
    • Grøntsager fra havet
    • Grøntsagsprodukter
    • Krydderier, saucer og øvrige smagsgivere
    • Krydderurter og vilde grøntsager
    • Nudler
    • Mel og stivelse
    • Ris
    • Snacks, brød og søde sager
    • Sojabønner og øvrige bønner
    • Svampe
    • Syltede ting (tsukemono)
    • Te
  • Rejseblog
    • Chubu-regionen (Kanazawa, Takayama, Matsumoto, Nagoya mm.)
    • Chugoku-regionen (Hiroshima, Okayama mm.)
    • Kansai-regionen (Kyoto, Nara, Himeji mm.)
    • Kanto-regionen (Tokyo, Kamakura)
    • Kyushu-regionen
    • Shikoku-regionen
  • Kort over Japan
  • Links om Japan
    • Sightseeing i Japan
    • Transport i Japan
    • Japansk kunsthåndværk og kultur
    • Diverse

Krydderier, saucer og øvrige smagsgivere

Hjem » Mad og drikke » Krydderier, saucer og øvrige smagsgivere

Share on print
Print
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
14. marts 20173. september 2022

Dashi – japansk fond

Goma abura – sesamolie

Ryorishu – madlavningssake

Taberu rāyu – chiliolie fra Ishigaki-øen

Miso – fermenteret sojabønnepasta

Sanshō – japansk peber

Tare – dyppelse og marinade

Karashi – japansk sennep

Mirin – sød risvin

Shoyu – sojasauce

Tsuyu – dyppelse til nudler og ramen

Warishita – sauce/bouillon til sukiyaki

Ponzu – citruseddike/sauce

Sushizu – risvinseddike

Wasabi – japansk peberrod

Shichimi – chilipulver

Hanafubuki.dk

© 2014-23 Hanafubuki.dk Japansk kunsthåndværk og kultur. Alle rettigheder forbeholdes