• Kontakt
  • Om/About Hanafubuki.dk
  • Kontakt
  • Om/About Hanafubuki.dk
Hanafubuki.dk

Japansk kunsthåndværk og kultur

  • Kunsthåndværk
    • Broderikunst
    • Glaskunst
    • Keramisk kunst
      • Alfabetisk liste over keramiktyper i Japan
      • Keramiktyper i de forskellige regioner i Japan
        • Keramik fra Chūbu-regionen
        • Keramik fra Chūgoku-regionen
        • Keramik fra Kansai-regionen
        • Keramik fra Kantō-regionen
        • Keramik fra Kyūshū-regionen
        • Keramik fra Shikoku-regionen
      • Litteratur om japansk keramik
      • De seks store keramikskoler i Japan
      • Keramikshopping
      • Sightseeing
    • Lakkunst
    • Metalsmedekunst
    • Papirkunst
    • Tekstilkunst
    • Trækunst
  • Maleri
  • Samfund
    • Overtro
    • Religion
      • Buddhisme
      • Shintoisme
    • Historie
    • Samfundsgrupper
    • Shopping
    • Sundhed
  • Hjem og fritid
    • Have
    • Hus
      • Indretning
      • Arkitektur m.m.
    • Legetøj og spil
    • Sport
    • Takt og tone
    • Tøj og mode
      • Dametøj
      • Tilbehør
      • Herretøj
    • Årets gang
  • Teater, film, dans og musik
  • Mad og drikke
    • Washoku – introduktion til det japanske køkken
    • Alkoholiske drikke
    • Fisk- og skaldyrsprodukter
    • Frugt og nødder
    • Færdigmad
    • Grøntsager
    • Grøntsager fra havet
    • Grøntsagsprodukter
    • Krydderier, saucer og øvrige smagsgivere
    • Krydderurter og vilde grøntsager
    • Nudler
    • Mel og stivelse
    • Ris
    • Snacks, brød og søde sager
    • Sojabønner og øvrige bønner
    • Svampe
    • Syltede ting (tsukemono)
    • Te
  • Rejseblog
    • Chubu-regionen (Kanazawa, Takayama, Matsumoto, Nagoya mm.)
    • Chugoku-regionen (Hiroshima, Okayama mm.)
    • Kansai-regionen (Kyoto, Nara, Himeji mm.)
    • Kanto-regionen (Tokyo, Kamakura)
    • Kyushu-regionen
    • Shikoku-regionen
  • Kort over Japan
  • Links om Japan
    • Sightseeing i Japan
    • Transport i Japan
    • Japansk kunsthåndværk og kultur
    • Diverse
  • Kunsthåndværk
    • Broderikunst
    • Glaskunst
    • Keramisk kunst
      • Alfabetisk liste over keramiktyper i Japan
      • Keramiktyper i de forskellige regioner i Japan
        • Keramik fra Chūbu-regionen
        • Keramik fra Chūgoku-regionen
        • Keramik fra Kansai-regionen
        • Keramik fra Kantō-regionen
        • Keramik fra Kyūshū-regionen
        • Keramik fra Shikoku-regionen
      • Litteratur om japansk keramik
      • De seks store keramikskoler i Japan
      • Keramikshopping
      • Sightseeing
    • Lakkunst
    • Metalsmedekunst
    • Papirkunst
    • Tekstilkunst
    • Trækunst
  • Maleri
  • Samfund
    • Overtro
    • Religion
      • Buddhisme
      • Shintoisme
    • Historie
    • Samfundsgrupper
    • Shopping
    • Sundhed
  • Hjem og fritid
    • Have
    • Hus
      • Indretning
      • Arkitektur m.m.
    • Legetøj og spil
    • Sport
    • Takt og tone
    • Tøj og mode
      • Dametøj
      • Tilbehør
      • Herretøj
    • Årets gang
  • Teater, film, dans og musik
  • Mad og drikke
    • Washoku – introduktion til det japanske køkken
    • Alkoholiske drikke
    • Fisk- og skaldyrsprodukter
    • Frugt og nødder
    • Færdigmad
    • Grøntsager
    • Grøntsager fra havet
    • Grøntsagsprodukter
    • Krydderier, saucer og øvrige smagsgivere
    • Krydderurter og vilde grøntsager
    • Nudler
    • Mel og stivelse
    • Ris
    • Snacks, brød og søde sager
    • Sojabønner og øvrige bønner
    • Svampe
    • Syltede ting (tsukemono)
    • Te
  • Rejseblog
    • Chubu-regionen (Kanazawa, Takayama, Matsumoto, Nagoya mm.)
    • Chugoku-regionen (Hiroshima, Okayama mm.)
    • Kansai-regionen (Kyoto, Nara, Himeji mm.)
    • Kanto-regionen (Tokyo, Kamakura)
    • Kyushu-regionen
    • Shikoku-regionen
  • Kort over Japan
  • Links om Japan
    • Sightseeing i Japan
    • Transport i Japan
    • Japansk kunsthåndværk og kultur
    • Diverse

Grøntsager

Hjem » Mad og drikke » Grøntsager

Share on print
Print
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on pinterest
Pinterest
Share on facebook
Facebook
14. marts 201719. august 2022

Daikon – kinaradise

Kabu – japansk majroe

Renkon – lotusrod

Gobō – roden fra glat burre

Komatsuna – sennepsspinat

Satoimo – rodfrugten taro

Hakusai – kinakål

Mizuna – grøntsag i kålfamilien

Shungiku – kronokseøje

Kabocha – japansk græskar

Negi – forårsløg

Yamanoimo – japansk yams


Links til videre læsning

Udenlandske sider

Japanese vegetables intro fra Japan Guide
Unique Japanese vegetables intro til de forskellige typer og opskrifter fra Just One Cookbook
Japanese vegetables intro fra Savory Japan

Hanafubuki.dk

© 2014-23 Hanafubuki.dk Japansk kunsthåndværk og kultur. Alle rettigheder forbeholdes