• Kontakt
  • Om Hanafubuki.dk
  • da DA
    • da DA
    • en EN
  • Kontakt
  • Om Hanafubuki.dk
  • da DA
    • da DA
    • en EN
Hanafubuki.dk

Japansk kunsthåndværk, kultur og historie

  • Kunsthåndværk
    • Broderikunst
    • Glaskunst
    • Keramisk kunst
      • Alfabetisk liste over keramiktyper i Japan
      • Keramiktyper i de forskellige regioner i Japan
        • Keramik fra Chūbu-regionen
        • Keramik fra Chūgoku-regionen
        • Keramik fra Kansai-regionen
        • Keramik fra Kantō-regionen
        • Keramik fra Kyūshū-regionen
        • Keramik fra Shikoku-regionen
        • Keramik fra Tōhoku-regionen
      • De seks store keramikskoler i Japan
      • Keramikkens historie i Japan
    • Lakkunst
    • Metalsmedekunst
    • Papirkunst
    • Tekstilkunst
    • Trækunst
  • Maleri, teater, film, dans og musik
  • Samfund
    • Overtro
    • Religion
      • Buddhisme
      • Shintoisme
    • Historie
    • Samfundsgrupper
    • Shopping
    • Sundhed
  • Hjem og fritid
    • Have
    • Hus
      • Indretning
      • Arkitektur m.m.
    • Legetøj og spil
    • Sport
    • Takt og tone
    • Tøj og mode
      • Dametøj
      • Tilbehør
      • Herretøj
    • Årets gang
  • Mad og drikke
    • Washoku – introduktion til det japanske køkken
    • Alkoholiske drikke
    • Fisk- og skaldyrsprodukter
    • Frugt og nødder
    • Færdigmad
    • Grøntsager
    • Grøntsager fra havet
    • Grøntsagsprodukter
    • Krydderier, saucer og øvrige smagsgivere
    • Krydderurter og vilde grøntsager
    • Nudler
    • Mel og stivelse
    • Ris
    • Snacks, brød og søde sager
    • Sojabønner og øvrige bønner
    • Svampe
    • Syltede ting (tsukemono)
    • Te
  • Rejsemål
    • Chubu-regionen (Kanazawa, Takayama, Matsumoto, Nagoya mm.)
    • Chugoku-regionen (Hiroshima, Okayama mm.)
    • Kansai-regionen (Kyoto, Nara, Himeji mm.)
    • Kanto-regionen (Tokyo, Kamakura, Nikko)
    • Kyushu-regionen
    • Shikoku-regionen
    • Tōhoku-regionen
  • Kort over Japan
  • Links om Japan
    • Sightseeing i Japan
      • Sightseeing i Chūbu-regionen
      • Sightseeing i Chūgoku-regionen
      • Sightseeing i Hokkaido
      • Sightseeing i Kansai-regionen
      • Sightseeing i Kantō-regionen
      • Sightseeing i Kyushu-regionen
      • Sightseeing i Shikoku-regionen
      • Sightseeing i Tōhoku-regionen
    • Transport i Japan
    • Japansk kunsthåndværk og kultur
    • Diverse
  • Kunsthåndværk
    • Broderikunst
    • Glaskunst
    • Keramisk kunst
      • Alfabetisk liste over keramiktyper i Japan
      • Keramiktyper i de forskellige regioner i Japan
        • Keramik fra Chūbu-regionen
        • Keramik fra Chūgoku-regionen
        • Keramik fra Kansai-regionen
        • Keramik fra Kantō-regionen
        • Keramik fra Kyūshū-regionen
        • Keramik fra Shikoku-regionen
        • Keramik fra Tōhoku-regionen
      • De seks store keramikskoler i Japan
      • Keramikkens historie i Japan
    • Lakkunst
    • Metalsmedekunst
    • Papirkunst
    • Tekstilkunst
    • Trækunst
  • Maleri, teater, film, dans og musik
  • Samfund
    • Overtro
    • Religion
      • Buddhisme
      • Shintoisme
    • Historie
    • Samfundsgrupper
    • Shopping
    • Sundhed
  • Hjem og fritid
    • Have
    • Hus
      • Indretning
      • Arkitektur m.m.
    • Legetøj og spil
    • Sport
    • Takt og tone
    • Tøj og mode
      • Dametøj
      • Tilbehør
      • Herretøj
    • Årets gang
  • Mad og drikke
    • Washoku – introduktion til det japanske køkken
    • Alkoholiske drikke
    • Fisk- og skaldyrsprodukter
    • Frugt og nødder
    • Færdigmad
    • Grøntsager
    • Grøntsager fra havet
    • Grøntsagsprodukter
    • Krydderier, saucer og øvrige smagsgivere
    • Krydderurter og vilde grøntsager
    • Nudler
    • Mel og stivelse
    • Ris
    • Snacks, brød og søde sager
    • Sojabønner og øvrige bønner
    • Svampe
    • Syltede ting (tsukemono)
    • Te
  • Rejsemål
    • Chubu-regionen (Kanazawa, Takayama, Matsumoto, Nagoya mm.)
    • Chugoku-regionen (Hiroshima, Okayama mm.)
    • Kansai-regionen (Kyoto, Nara, Himeji mm.)
    • Kanto-regionen (Tokyo, Kamakura, Nikko)
    • Kyushu-regionen
    • Shikoku-regionen
    • Tōhoku-regionen
  • Kort over Japan
  • Links om Japan
    • Sightseeing i Japan
      • Sightseeing i Chūbu-regionen
      • Sightseeing i Chūgoku-regionen
      • Sightseeing i Hokkaido
      • Sightseeing i Kansai-regionen
      • Sightseeing i Kantō-regionen
      • Sightseeing i Kyushu-regionen
      • Sightseeing i Shikoku-regionen
      • Sightseeing i Tōhoku-regionen
    • Transport i Japan
    • Japansk kunsthåndværk og kultur
    • Diverse

Fisk- og skaldyrsprodukter

Hjem » Mad og drikke » Fisk- og skaldyrsprodukter

14. marts 20178. august 2023

Chikuwa – grillet fiskepasta

Niboshi – små tørrede sardiner

Chirimen – tørrede babysardiner og lign.

Satsuma age – stegt fiskepasta (fiskekage)

Himono – tørfisk

Katsuobushi – tørrede bonito-flager

Kamaboko – dampet fiskepasta

Hanpen – kogt fiskepasta

Hanafubuki.dk

Hanafubuki.dk er en dansk side om forskellige sider af japansk kunsthåndværk, kunst, kultur og historie. Få ideer til shopping og videre læsning og følg vores side med rejsemål med tips og inspiration til spændende steder at besøge i Japan - fx haveanlæg, borge, templer og museer.
Siden er uafhængig af kommercielle og andre interesser.

Læs mere om hvem vi er.


© 2014-23 Hanafubuki.dk Japansk kunsthåndværk, kultur og historie. Alle rettigheder forbeholdes